• kokotaustaOLO.png
 • kokotausta4.png
 • kokotausta8.png
 • kokotausta1.png
 • kokotausta5b.png

AJANKOHTAISTA


Klikkaa lisätietoa mm. tulevista tapahtumista allaolevista ajankohtaista tiedotteista.

 • Tanssiryhmien kevätnäytös 15.5. Tähtiareenalla!

  Tarkemmat aikataulut ja ohjeet tulee lähempänä näytöstä.

 • Kaikki tanssitunnit taas lukion salissa!

 • OKM:n myöntämä seuratuki

  Saimme Opetus- ja Kulttuuriministeriöltä seuratukea.

  Seuratuki on tarkoitettu valtionavustukseksi silloin, kun seura haluaa kehittää lasten ja nuorten matalan harrastuskynnyksen toimintaa, kokeilla innovatiivisia uusia juttuja, lisätä toimintaan monipuolisuutta uusien lajien kautta tai kehittää lajitoiminnan sisällä harrastustoimintaa.

  MNV:llä seuratukea haettiin erityisesti uusien ryhmien (FreeGym ja akrobatia) toteuttamiseen.

Syyskauden aloitamme 3.9. Syyskauden jumppakalenterin julkaisemme heti, kun ohjaajat varmistuvat. Syyskauden ryhmiin haku käynnistyy 6.8.

JUMPPAKALENTERI - LAPSET


 

Lasten ja nuorten ryhmien kevään 2018 tuntikalenteri

Lasten tuntikalenteri

Linkki ryhmäkalenteriin: Lasten ja nuorten ryhmät

Ryhmäkalenterista voit katsoa, onko ryhmissä tilaa.


Liikuntapaikat

Hyrkin koulu, Mettäperäntie 5

Kirkonkylän koulu, Veturitie 9

Korivaaran koulun sali, Niirasentie 2

Lukion sali, Muhostie 5

Palloilusali, Veturitie 7

Tähtiareena, Muhostie 5

 

Lukio ja Tähtiareena
Kirkonkylän koulu ja palloilusali

TUNTIKUVAUKSET


 

Liikkari  3-4 ja 5-6 vuotiaille

Liikuntaleikkikoulu on 3-6 -vuotiaiden lasten monipuolinen liikuntaohjelma. Lapsi oppii kehon hallintaa, perusliikkeitä, yhdessäoloa sekä kokee oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Liikuntaleikkikoulu kehittää lasten perusliikuntataitoja ennen varsinaisten lajitaitojen opettelua.

Paikka: Hyrkin koulu, Mettäperäntie 5, Jokirinne

FreeGym

Freegymissä yhdistyvät voimistelu, voimaharjoittelu, voltit ja parkour. Tärkeintä on erilaisten taitojen ja temppujen opettelu unohtaen kilpailujärjestelmät ja niiden vaatimukset. Freegymiä voi tehdä ikään, taustaan tai kokemukseen katsomatta sisällä saleissa tai ulkona. Sitä voi tehdä yksin tai yhdessä.

Liikuntavaatteiksi joustavat vaatteet ja paljaat varpaat (tai tossut), juomapullo mukaan.

Paikka: Syyslomaan saakka Tähtiareena Muhostie 5, sen jälkeen Kirkonkylän koulu, Veturirie 9

Akrobatia-voimistelu

Tunnit painottuvat lattia-akrobatiaan (tunnilla harjoitellaan esimerkiksi kuperkeikkoja, kärrynpyöriä ja käsinseisontaa) mahdollisesti myös pariakrobatiaa ja pyramideja.

Tunneilla kehitetään koordinaatiota, notkeutta ja kehontuntemusta sirkustyyliin.

Liikuntavaatteiksi joustavat vaatteet ja paljaat varpaat (tai tossut), juomapullo mukaan.

Paikka: Syyslomaan saakka Tähtiareena Muhostie 5, sen jälkeen Kirkonkylän koulu, Veturirie 9

Lasten tanssi 3-4 ja 5-6 vuotiaille

Lasten tanssitunneilla opetuksen pääpaino sijaitsee tanssillisten perusvalmiuksien kehittämisessä ikäryhmälle soveltuvalla tavalla. Opetuksen aiheina ovat mm. motoriset perustaidot, rytmiikka, tilan ja suuntien hahmottaminen. Näillä tunneilla lasta rohkaistaan myös oman liikkeen tuottamiseen sekä harjoitellaan vuorovaikutustaitoja niin ryhmässä kuin parityöskentelynä. Liikkeet ja sarjat ovat hauskoja, mukaansatempaavia ja sopivan helppoja. Tunti sopii kaikille tanssista innostuneille lapsille.  (kesto 30-45 min)

Paikka: Lukion sali, Muhostie 5, Yo-kirjoitusten aikana 8.9.-2.10. Toivolakodin sali, Leppiniementie 155


 DanceMix 7-10 v. 

Tunneilla harjoitellaan tanssin perustekniikkaa ja käydään läpi mm. street- ja show-tanssin alkeita. Lisäksi tunnilla suunnitella omia koreografioita erilaisten pienten sarjojen muodossa. Sopii hyvin vasta-alkajille sekä pienempien lastentanssiryhmissä aiemmin tanssineille! 

Paikka: Lukion sali, Muhostie 5, Yo-kirjoitusten aikana 8.9.-2.10. Toivolakodin sali, Leppiniementie 155

Show-tanssi

Showtanssi on monipuolinen laji, joka ” ottaa lainaa” muista tanssilajeista ja –tyyleistä (esim. disco, lattarit, jazz ja streetlajit) ja yhdistää niistä sopivan kokonaisuuden. Tunti koostuu lämmittelystä, tekniikkaharjoituksista, tanssisarjoista sekä tunnin lopussa tehtävistä venyttelyistä. Tunnin vaikeustaso katsotaan ryhmän mukaan sopivaksi, joten kaikki ovat tervetulleita mukaan.

Paikka: Lukion sali, Muhostie 5, Yo-kirjoitusten aikana 8.9.-2.10. Toivolakodin sali, Leppiniementie 155

Show Nuoret / Jatkoryhmä

Tunti on suunnattu vähintään 2 vuotta showtanssia harrastaneille nuorille.Tunti sisältää tanssitekniikan peruselementtejä yhdistettynä vauhdikkaisiin jazz-, show- ja street -tanssisarjoihin. Tärkeintä on tanssista nauttiminen kuitenkaan unohtamatta tekniikkapuolta, joka tuo tunneille sopivasti lisää haasteita. Tämän ryhmän kanssa pyritään osallistumaan tanssikisoihin-/esityksiin!

Paikka: Lukion sali, Muhostie 5, Yo-kirjoitusten aikana 8.9.-2.10. Toivolakodin sali, Leppiniementie 155

Street-tanssi

Street on menevä tanssitunti, jossa käydään läpi useita eri katutansseja kuten hiphopia, breikkiä ja poppingia.  Street kehittää mm. rytmitajua ja kuntoa.  

Tunnilla keskitytään tekniikan lisäksi ilmaisuun, hyvän fiiliksen löytämiseen tanssin kautta sekä tanssityyleille ominaisen liikekielen omaksumiseen. Jokaisella tanssitunnilla tehdään tekniikkaharjoitteiden lisäksi koreografiaa, jotta tanssin ilosta päästään todella nauttimaan. Tunti sopii niin pojille kuin tytöille. Tunnin vaikeustaso katsotaan ryhmän mukaan sopivaksi, joten kaikki ovat tervetulleita mukaan!  (kesto 1h-1h15min)

Paikka: Lukion sali, Muhostie 5, Yo-kirjoitusten aikana 8.9.-2.10. Toivolakodin sali, Leppiniementie 155


Tanssikerho DanceKids 6-12v.

Tanssikerho DanceKidsissä tutustutaan mm. street- ja show- ja discotanssiin ja opetellaan pieniä koreografioita. Ryhmä osallistuu muiden tanssiryhmien kanssa joulu- ja kevätnäytöksiin. Sopii vasta-alkajille ja jonkun verran jo harrastaneillekin. Tervetuloa mukaan tanssimaan!Tunneilla ollaan avojaloin, päälle mukavat rennot vaatteet.

Paikka: Hyrkin koulu, Mettäperäntie 5, Jokirinne

HINNASTO JA ILMOITTAUTUMISOHJEET


Olemme ottaneet käytöön vuosittaisen jäsenmaksun. Maksu on 10€/aikuiset (yli 18 v.) ja 5 €/ lapset. Vuosittain maksettava jäsenmaksun voi maksaa ainoastaa seuran tilille. Jäsenmaksun lisäksi maksetaan alla luetellut erilliset kausi- tai ryhmämaksut.

KAUSIMAKSUT KEVÄT 2018 - AIKUISET

Normaalijumpparyhmien kausimaksu               50 €

Opiskelijat/työttömät/eläkeläiset /äitiys-, isyys- tai hoitovap. olevat      40 €

 

TANSSIRYHMÄT (LatinoShow / Street / Show

50 € ryhmä (kausimaksun tai toisen ryhmän maksaneille 25 € alennus)

Lisäksi: Jäsenkortti uusille jäsenille tai kadonneen kortin tilalle 2 € / kortti.

KERTAMAKSU 5 €  maksetaan ohjaajalle tunnin alussa. Kertamaksulla voi käydä vain aikuisten jumpilla.

Jäsenmaksumme  ei sisällä vakuutusta, mutta jumppaturvavakuutuksen saa tarvitessaan maksamalla  4 € /henkilö. Vakuutuskausi on 1.9. – 31.8. Katso tarkemmat tiedot jumppaturvavakuutusesitteestä.

 Tiedustelut:

posti(at)muhoksennaisvoimistelijat.fi

KAUSIMAKSUT KEVÄT 2018 - LAPSET

FreeGym, Akrobatia ja Tanssikerho 30 €/ryhmä (edullisempi hinta, koska näihin ryhmiin saamme OKM:n seuratukea)

Liikkarit 3-4v. ja 5-6v.     35 €/ryhmä

3-4 v Tanssiryhmät 30 min 35 €/ryhmä

5-6 v Tanssiryhmät 45 min 40 €/ryhmä

Tanssiryhmät 60 min 45 €/ryhmä

Tanssiryhmät 75 min 50 €/ryhmä

Satujumppa 10 kertaa 25€/lapsi (ei ryhmäalennusta)

Lisäksi: Jäsenkortti uusille jäsenille tai kadonneen kortin tilalle 2 € / kortti.

Ryhmäalennus 20 € toisesta ryhmästä alkaen, jos ilmoittautuu useampaan ryhmään.

Lasten kausimaksu sisältää jumppaturvavakuutuksen!

OHJAAJAT


 

Anna

Anna

Liikkari

Olen koulutukseltani yhteisöpedagogi ja ohjaajan työssäni olen tekemisissä kaikenikäisten ihmisten kanssa, vauvasta vaariin. Harrastuksistani sydäntä lähimpiä ovat melominen, pyöräily ja jumppa.  Omat lapset olivat lopulta painavin syy lähteä kouluttautumaan liikuntaleikkikoulun ohjaajaksi. Monipuolisessa liikkarissa jokainen lapsi pääsee kokemaan onnistumisen iloa!

Emma

Emma

Liikkari

Olen kolmen tytön äiti Päivärinteeltä. Koulutukseltani olen lastentarhanopettaja, joten lasten ohjaaminen on tuttua touhua :) Odotan innolla yhteisiä tunteja, nähdään liikkarissa!

Sanna

Sanna

Liikkari

Moikka! Olen kolmen lapsen äiti Muhokselta. Ammatiltani olen lähihoitaja ja lisäksi olen kouluttautunut liikuntaleikkikoulun ohjaajaksi.  Olen työskennellyt päiväkodeissa, perhepäivähoitajana sekä perhetyöntekijänä.  Lasten kanssa touhuaminen ja lasten ohjaaminen on tuttua puuhaa minulle.  Tällä hetkellä opiskelen kolmatta vuotta Oulun ammattikorkeakoulussa sosionomiksi.  Nähdään liikkarissa :)

Elina

Elina

Akrobatia, FreeGym

Olen ammatiltani turvallisuusvalvoja ja olen suorittanut liikunnan ammattitutkinnon. Liikunta on ollut aina osa elämääni ja lajeja olen kokeillut laidasta laitaan. Tämänhetkiset harrastukseni ovat lentopallo ja kuntosali. Olen aiemmin vetänyt liikkaria pari vuotta. Nyt odotan innolla uusien Akrobatia ja FreeGym ryhmien alkua. Tervetuloa liikkumaan ja kokeilemaan uutta rennolla meiningillä! :)


Heidi

Heidi

Street, Show-jatko, LatinoShow aikuiset

Olen intohimoinen ja rempseä opettaja. Valmistuin tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulusta päälajina showtanssi. Lajikirjoa minulle on kertynyt runsaasti mm. lattareista showtanssiin ja hiphopista nykytanssiin. Tanssin ilo ja tavoitteellinen harjoittelu näkyvät  tunneillani positiivisen energian ja hien virratessa. Opetan tanssia lapsille, nuorille ja aikuisille.

Saija

Saija

Showtanssi, Lastentanssi

Olen positiivista energiaa pursuava innokas tanssinopettaja.  Tanssitaustani on kansantanssista ja showtanssista ja uravalintannan jälkeen olen monipuolistanut osaamistani katutanssilajeilla, nykytanssilla, paritanssilajeilla, baletilla ja jazzilla. Opetan tällä hetkellä lapsia, nuoria ja nuoria aikuisia, ja tunneilla on positiivinen, kannustava ja hyväksyvä tunnelma, kuitenkaan tavoitteita unohtamatta. Opetuksen päätavoite on tuottaa oppilaille onnistumisen kokemuksia ja hyvää fiilistä sekä mahdollistaa tavoitteellisen tanssin harrastamisen.

Ada & Sara

Ada & Sara

Tanssikerho

Olemme 14 vuotiaita tanssista innostuneita nuoria. Olemme molemmat harrastaneet tanssia monta vuotta. Lajeina on show-, disko-, latinoshow- ja streettanssia. Haluamme opettaa tanssia mukavin ja rennoin ottein. Odotamme innolla tuntien alkua :)

Anni

Anni

Akrobatia

Kuvaus tulossa

JÄSENEDUT


 

Hieronta Ihanaolo

Hieronta Ihanaolo

10 % alennus normaalihintaisista hierontapalveluista
Hieronta Ihanaolo, Rantatie 206, 91510 ROVA, Puh. 040 832 1556 www.hierontaihanaolo.fi

Kirjastokahvila Joviaali

Kirjastokahvila Joviaali

Kahvi/tee 1,50 euroa, erikoiskahvit 2 euroa.

Kirjastokahvila Joviaali,  Koivu ja Tähti –kulttuurikeskus, Muhostie 2, 91500 Muhos, Puh. 040 172 1316 http://cafejoviaali.fi/

Pietan Puoti

Pietan Puoti

20 % alennus normaalihintaisista tuotteista
Pietan Puoti  Valtatie 11, 91500 Muhos, Puh. 044 721 1210 https://www.facebook.com/PietanPuoti?ref=br_rs

Musti ja Mirri Muhos

Musti ja Mirri Muhos

5% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista.

 

Muhoksen Musti ja Mirri, Valtatie 17, 91500 Muhos

https://fi-fi.facebook.com/mustijamirrimuhos/

Edun saat näyttämällä Muhoksen Naisvoimistelijat ry:n voimassaolevaa  jäsenkorttia kassalla. Etu on henkilökohtainen ja se myönnetään normaalihintaisista tuotteista eikä se ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Etu ei koske lahjakortteja. 

Ohjaajilta saat  jäsenyytesi voimassaolon osoittavan kausitarran jäsenkorttiisi.

Katso myös Suomen Voimisteluliiton kautta tulevat edut:

Piruetti tarjoaa kaikille Voimisteluliiton jäsenille 10 % alennuksen


Verkkokauppa: 
Tehdessäsi ostoksia www.piruetti.fi sivuilta, muista mainita Voimisteluliiton alennustunnus VOIMISTELU sekä seurasi nimi "muuta" kentässä, sekä tehdä tilaus postiennakolla. Tilauksen voi tehdä myös sähköpostitse osoitteeseen piruetti(a)piruetti.fi.

Piruetin liikkeet: -10 % alennuksen saa näyttämällä seuran jäsenkorttia.

Popli

 muhos
 

SporttiPassi Logo CMYK 2R                    meill ky    tyky4tyky 

© 2017 Muhoksen Naisvoimistelijat ry / posti(at)muhoksennaisvoimistelijat.fi