Image

Puheenjohtaja Sirpa Niemelä

Yhteydenotot sähköpostitse: posti(at)muhoksennaisvoimistelijat.fi

Kysymykset ilmoittautumisesta tai laskutuksesta: muhoksen.naisvoimistelijat(at)gmail.com

Löydät meidät myös facebookista

ja instagramista

JOHTOKUNTA 2024

Puheenjohtaja: Sirpa Niemelä

Johtokunnan jäsenet: Julia Heikkilä, Mari Hänninen, Heli Karjalainen, Heidi Ojala (varapj),  Seija Kukkonen (sihteeri), Päivi Piittisjärvi

Johtokunnan varajäsenet:  Tanja Heikkinen, Tuija Sakaranaho, Soili Viholainen

Rahastonhoitaja: Marja-Liisa Piekkari

Nettisivut: Seija Kukkonen

Johtokunnan jäsenet valitaan erovuoroisten tilalle seuran vuosikokouksessa. Johtokuntalaiset suunnittelevat seuran toimintaa ja pyrkivät saamaan tuntivalikoiman jäseniämme kiinnostavaksi. Jos sinua kiinnostaa seuratoiminta ja haluat mukaan seuramme johtokuntaan, tule mukaan kokoukseen.

Seuran toiminta

Muhoksen Naisvoimistelijat on vireä liikuntaseura, jäsenmäärämme on ollut hienoisessa kasvussa jo usean vuoden ajan. Tällä hetkellä Muhoksen Naisvoimistelijoilla on jo yli 500 harrastajäsentä. Pyrimme tarjoamaan kysynnän mukaan monenlaisia ryhmäliikunta-ja tanssitunteja sekä Muhoksen keskustassa että Päivärinteelllä.

Seurassa toimii myös uskollisuuden kilta (U-kilta) pitkäaikaisille seuran jäsenille. Killan tarkoitus on koota seuran pitkäaikaiset jäsenet ystävyyttä ja henkistä vireyttä ylläpitävään toimintaan. Toimintamuotoina ovat erilaiset illanvietot ja retket. U-killan puheenjohtajana toimii Sirpa Kemppainen.

Image
Image

Seuran historia

Seura perustettiin 25.5.1947 Suomen suurkisojen innoittamana. Ensimmäisenä puheenjohtajana vuosina 1947-1948 toimi Eevi Hämäläinen. Seura toimi aluksi Muhoksen Urheilíjoiden naisosastona, kunnes rekisteröityi omaksi seurakseen vuonna 1950. Alkuvuodet olivat seuralle vaikeita, koska harrastustiloja ei ollut eikä avustuksiakaan saatu. Vasta vuonna 1953 saatiin ensimmäinen salivuoro Yhteiskoululta.


Seuran johtokunnan varajäsenenä sekä kalustonhoitajana toimi aikoinaan vuosina 1950- 1951 myös Armi Kuusela. Lieneekö voimisteluharrastuksesta ollut apua Suomen neito -kisassa, jossa yhtenä arvosteluperusteena oli lihasten kunto sekä vartalon kauneus.

Seuran jäseniä on osallistunut lukuisiin Suurkisatapahtumiin sekä kansainvälisiin gymnaestrada näytösvoimistelufestivaaleihin.

Seuralla on eri aikakausina ollut tarjolla erilaisia voimistelu- ja tanssitunteja. Opetettu on perinteisen voimistelun lisäksi mm. tanhuja, jazztanssia ja discotanssia. Voimistelun lisäksi seurassa on harrastettu myös lento- ja pesäpalloa sekä pidetty jopa taitoluistelukursseja. Myös lapsille on seura pyrkinyt järjestämään monenlaista liikuntaa. Kuulumme jäsenenä Suomen Voimisteluliittoon sekä Pohjois-Pohjanmaan Liikuntaseuraan.