TUTTU - PAIKALLINEN - RENTO - MUKAVA LIIKUTTAVA

MNV ON MEIDÄN SEURA

ILMOITTAUTUMINEN

Aikuisten ilmoittautuminen


Ilmoittaudu tästä linkistä
Jos et ole rekisteröitynyt aiemmin, klikkaa sivun vasemmassa reunassa painiketta ”Rekisteröidy” ja täytä vaaditut tiedot.

Aikuisten kausimaksu sisältää  kaikki jumppakalenterin mukaiset tunnit LatinoShow-, HipHop-tanssiryhmiä sekä aikuisten balettia ja akrobatiaa lukuunottamatta, joihin on erillinen ilmoittautuminen.

Tuo maksukuitti ohjaajalle, hän antaa sinulle kausitarran kuittia vastaan. Myös puhelinkuitti maksusta riittää.
Jos tarvitset uuden jäsenkortin, sen voi ostaa ohjaajalta (2€)

Lapsen ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tästä linkistä

Täysin itsenäisesti saa rekisteröityä  ainoastaan 18 vuotta täyttänyt henkilö.

Huoltaja rekisteröityy ensin ja rekisteröi sen jälkeen lapset alikäyttäjiksi.

 Omat Tiedot  -sivulla on linkki "Uuden alikäyttäjän rekisteröinti", joka avaa rekisteröitymissivun, johon täytät lapsen tiedot.

 Vanhempana pystyt ilmoittamaan useita alikäyttäjiä (omat lapset) eri tunneille omalla sisäänkirjautumisellasi. Kun olet rekisteröinyt lapsesi alikäyttäjiksi, ilmoita lapset haluttuihin ryhmiin ”Ilmoittautuminen” –sivulla. Huomaathan valita pudotusvalikosta oikean henkilön ilmoittautuessasi, jotta saat oikeat ryhmät näkyviin.

Ilmoittautumisen peruminen

Ilmoittautumisen peruminen järjestelmän kautta ei poista laskua!
Ilmoittautumisen voi perua s-postitse ennen laskun eräpäivää postit@mnv.fi

 

Jäsentietolomake

Jos netin käyttö ei ole mahdollista, niin aikuisten jumpille voit ilmoittautua ohjaajalta saatavalla jäsentietolomakkeella. Lomakkeen voi täyttää jumpan yhteydessä ja palauttaa ohjaajalle. Lomakkeella ilmoittautuneille toimitamme laskun kotiin tai jumppien yhteydessä.

MAKSUT JA MAKSUTAVAT

Seuran perimät maksut koostuvat vuosijäsenmaksusta ja kausi-/ryhmäkohtaisista maksuista. Saat laskun ilmoittautumisen yhteydessä.

Lasten syyskauden ryhmien osallistujat siirretään kevätkaudelle ja laskutetaan automaattisesti, jos et peru paikkaa.

Jäsenmaksukausi on kalenterivuosi. Vuosijäsenmaksu laskutetaan vuoden ensimmäisen jumppamaksun yhteydessä. Jäsenmaksun suuruus päätetään vuosikokouksessa.

Kausi- ja ryhmämaksujen suuruus määritetään ennen kauden alkua ja niitä kerätään kattamaan tunneista aiheutuneet kulut. Harrasteliikunnan maksuilla katetaan ohjaajan palkkio, salivuokrat, ohjaajien koulutuksia sekä väline- ja musiikkihankintoja.

Maksutavat


Kausimaksut maksetaan joko pankkiin tai työnantajan sinulle tarjoamalla liikuntaedulla. Laskutuskäytänteet
Lasku lähetetään automaattisesti ilmoittautumisen yhteydessä jäsenrekisterissä olevaan sähköpostiisi. Muistathan maksaa laskun eräpäivään mennessä ja käyttää kunkin laskun omaa viitenumeroa. Ilman viitenumeroa maksu ei kohdistu oikealle laskulle. Löydät kaikki sinulle muodostuneet laskut myös Hoika -jäsenrekisteristä ja voit sieltä seurata omia laskujasi ja halutessasi tulostaa ne itsellesi. 

Aikuisten tunneille voi osallistua myös kertamaksulla (käteinen tai liikuntaetu).

Jos maksat jäsenmaksusi kokonaan Smartum- tai Tyky-seteleillä, E-passilla, Smartum-saldolla tai Tyky-online -palvelulla, tuo setelit tai näytä kuitti-/kuva maksusta ohjaajalle.

Muistathan, että setelit ovat henkilökohtaisia eikä niillä voi maksaa esim. lapsen maksua.

Jos haluat maksaa osan maksusta liikuntaedulla ja osan pankkiin, niin tilinumero maksuja varten on FI2252740020026702. Tuo maksukuitti ohjaajalle yhdessä liikuntaseteleiden kanssa.

Seuran vuosijäsenmaksua ei voi maksaa liikuntaedulla vaan se maksetaan aina pankkiin!

Maksaminen liikuntaeduilla

E-PASSI:

Mikäli käytössäsi on ePassi voit maksaa kausimaksusi ePassin verkkomaksulla tai maksuttomalla mobiilisovelluksella. Lisäksi ePassi OmaRaha mahdollistaa rahan lataamisen ePassi sovellukseen omalta tililtäsi verkkopankkimaksulla tai tilisiirtona. Tätä rahaa voi käyttää ePassilla tehtäviin ostoksiin.

 SMARTUM- LIIKUNTASETELI :

Ohjaajat ottavat vastaan em. etuseteleitä  jumpan alussa. Jokaisessa setelissä on luettava käyttäjän nimi. Liikuntasetelit ovat henkilökohtaisia.
Voit maksaa seteleillä kausimaksun kokonaan tai osan siitä.

SMARTUMPAY:

Voit maksaa jäsenmaksusi meille helposti SmartumPay-mobiilisovelluksella.

EDENRED

Edenred-kortin käyttäjänä voit maksaa puhelimesi Myedenred-sovelluksella.
Linkki Edenredpay-sovellukseen

Image
Image
Image