• kokotaustaOLO.png
  • kokotausta5b.png
  • kokotausta8.png
  • kokotausta4.png
  • kokotausta1.png

Yhteystiedot

Puheenjohtaja Sirpa Niemelä

Puheenjohtaja Sirpa Niemelä

Yhteydenotot sähköpostitse: posti(at)muhoksennaisvoimistelijat.fi tai palautelomakkeella.

Kysymykset ilmoittautumisesta tai laskutuksesta: postit(at)mnv.fi

Löydät meidät myös facebookista:

JOHTOKUNTA 2018

Puheenjohtaja: Sirpa Niemelä

Johtokunnan jäsenet: Minna Juntunen, Julia Heikkilä, Mari Hänninen, Päivi Piittisjärvi, Pirjo Söderlund, Soili Viholainen

Johtokunnan varajäsenet:  Eila Juvani, Lea Ojala-Hänninen, Tuija Sakaranaho

Rahastonhoitaja ja nettisivujen ylläpitäjä: Seija Kukkonen

Johtokunnan jäsenet valitaan erovuoroisten tilalle seuran vuosikokouksessa. Johtokuntalaiset suunnittelevat seuran toimintaa ja pyrkivät saamaan tuntivalikoiman jäseniämme kiinnostavaksi. Jos sinua kiinnostaa seuratoiminta ja haluat mukaan seuramme johtokuntaan, tule mukaan kokoukseen.

Seuran toiminta

Muhoksen Naisvoimistelijat on vireä liikuntaseura, jäsenmäärämme on ollut hienoisessa kasvussa jo usean vuoden ajan. Tällä hetkellä Muhoksen Naisvoimistelijoilla on jo liki 500 harrastajäsentä. Pyrimme tarjoamaan kysynnän mukaan monenlaisia ryhmäliikunta-ja tanssitunteja sekä Muhoksen keskustassa että Päivärinteelllä.

Seurassa toimii myös uskollisuuden kilta (U-kilta) pitkäaikaisille seuran jäsenille. Killan tarkoitus on koota seuran pitkäaikaiset jäsenet ystävyyttä ja henkistä vireyttä ylläpitävään toimintaan. Toimintamuotoina ovat erilaiset liikuntaharjoitukset, toveri-illat, retket ja juhlat.

U-killan toimijat:

  • Puheenjohtaja Sirpa Kemppainen
  • Sihteeri Soili Viholainen
  • Rahastonhoitaja: Kaisa Lustig
  • Johtokunnan jäsenet: Ritva Kokko, Raija Sajanti, Merja Laakkonen

Seuran historia

Seura perustettiin 25.5.1947 Suomen suurkisojen innoittamana. Ensimmäisenä puheenjohtajana vuosina 1947-1948 toimi Eevi Hämäläinen. Seura toimi aluksi Muhoksen Urheilíjoiden naisosastona, kunnes rekisteröityi omaksi seurakseen vuonna 1950. Alkuvuodet olivat seuralle vaikeita, koska harrastustiloja ei ollut eikä avustuksiakaan saatu. Vasta vuonna 1953 saatiin ensimmäinen salivuoro Yhteiskoululta.


Seuran johtokunnan varajäsenenä sekä kalustonhoitajana toimi aikoinaan vuosina 1950- 1951 myös Armi Kuusela. Lieneekö voimisteluharrastuksesta ollut apua Suomen neito -kisassa, jossa yhtenä arvosteluperusteena oli lihasten kunto sekä vartalon kauneus.

Seuran jäseniä on osallistunut lukuisiin Suurkisatapahtumiin sekä kansainvälisiin gymnaestrada näytösvoimistelufestivaaleihin.

Seuralla on eri aikakausina ollut tarjolla erilaisia voimistelu- ja tanssitunteja. Opetettu on perinteisen voimistelun lisäksi mm. tanhuja, jazztanssia ja discotanssia. Voimistelun lisäksi seurassa on harrastettu myös lento- ja pesäpalloa sekä pidetty jopa taitoluistelukursseja. Myös lapsille on seura pyrkinyt järjestämään monenlaista liikuntaa. Kuulumme jäsenenä Suomen Voimisteluliittoon sekä Pohjois-Pohjanmaan Liikuntaseuraan.

Poplimuhos

 

Edenred Color Digital use

SporttiPassi Logo CMYK 2R

 tykytyky4meill ky

      

© 2017 Muhoksen Naisvoimistelijat ry / posti(at)muhoksennaisvoimistelijat.fi