• kokotausta1.png
 • kokotausta5b.png
 • kokotausta4.png
 • kokotausta8.png
 • kokotaustaOLO.png

ILMOITTAUTUMINEN

Ohjeet sähköiseen ilmoittautumispalveluun kirjautumiseen:

 • Mene osoitteeseen https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx?sid=134  (tai www.jasentieto.fi + valise alasvetovalikosta ”Muhoksen Naisvoimistelijat”)
 • Jos et ole rekisteröitynyt aiemmin, klikkaa sivun vasemmassa reunassa painiketta ”Rekisteröidy” ja täytä vaaditut tiedot. Saatuasi  salasanan, kirjaudu ohjelmaan ja tarkista omat tietosi.
 • Ilmoittauessasi aikuisten jumpparyhmiin valitse: Kevään 2018 aikuisten jumpparyhmät. Sen valittuasi kausimaksuissa on valittavana:
  • Normaali kausimaksu pankkiin
  • Alennettu kausimaksu eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, äitiys- tai vanhempaivapaalla olevat
  • Maksu kokonaan tai osittain liikuntaedulla (Smartum-, Tyky- jne)
 • Tarjolla on myös aikuisten oma LatinoShow-tanssiryhmä ja mahdollista on käydä nuorten Street- ja Show- ryhmissäkin. Näihin on erillinen ilmoittautuminen. Ryhmistä saa 20 euron alennuksen, jos on ilmoittautunut myös aikuisten jumppatunneille.
 • Ilmoittautuessasi teet itsellesi laskun, jonka saat sähköpostiisi, maksa se eräpäivään mennessä.
 • Tuo maksukuitti ohjaajalle, hän antaa sinulle  kausitarran kuittia vastaan. Myös puhelinkuitti maksusta riittää.
 • Jos tarvitset uuden jäsenkortin, sen voi ostaa ohjaajalta (2€)

Jos maksat jäsenmaksusi kokonaan Smartum- tai Tyky-seteleillä, E-passilla, Smartum-saldolla tai Tyky-online -palvelulla, tuo setelit tai näytä kuitti-/kuva maksusta ohjaajalle. Muistathan, että setelit ovat henkilökohtaisia eikä niillä voi maksaa esim. lapsen maksua.

Jos haluat maksaa osan maksusta liikuntaedulla ja osan pankkiin, niin tilinumero maksuja varten on FI2252740020026702. Tuo maksukuitti ohjaajalle yhdessä liikuntaseteleiden tai liikuntaetukuitin kanssa.
HUOM! Olemme ottaneet käyttöön vuosittaisen jäsenmaksun (10€/aikuiset ja 5 €/ lapset), jonka voi maksaa ainoastaan seuran tilille (ei liikuntaedulla).

Lapsen ilmoittaminen

Täysin itsenäisesti saa rekisteröityä  ainoastaan 18 vuotta täyttänyt henkilö. 

1. Huoltaja rekisteröityy ensin ja rekisteröi sen jälkeen lapset alikäyttäjiksi.

 • Omat Tiedot  -sivulla on linkki "Uuden alikäyttäjän rekisteröinti", joka avaa rekisteröitymissivun, johon täytät lapsen tiedot (HUOM. laita sähköpostiosoitteeksi vanhemman osoite ja ilmoita myös puhelinnumero). Tarkista, että kohdissa "Laskuta vanhempaa" ja "Lähetä viestit myös vanhemmalle" on rastit.
 • Vanhempana pystyt ilmoittamaan useita alikäyttäjiä (omat lapset) eri tunneille omalla sisäänkirjautumisellasi. Kun olet rekisteröinyt lapsesi alikäyttäjiksi, ilmoita lapset haluttuihin ryhmiin ”Ilmoittautuminen” –sivulla. Huomaathan valita pudotusvalikosta oikean henkilön ilmoittautuessasi, jotta saat oikeat ryhmät näkyviin. Vain rekisteröimällä lapset vanhemman alikäyttäjiksi saat sisaralennuksen!

 
2. Lapsen pystyy rekisteröimään järjestelmään myös suoraan. Tällöin on kuitenkin huolehdittava, että laskujen lähetystä varten sähköpostiosoitteeksi annetaan huoltajan sähköpostiosoite ja lisätietona huoltajan nimi ja puhelinnumero

Jos ilmoittautumisessa on ongelmia ota yhteyttä postit@mnv.fi

Ilmoittautumisen peruminen

Ilmoittautumisen peruminen järjestelmän kautta ei poista laskua! 
Ilmoittautumisen voi perua s-postitse ennen laskun eräpäivää postit@mnv.fi 

Jäsentietolomake

Jos netin käyttö ei ole mahdollista, niin aikuisten jumpille voit ilmoittautua ohjaajalta saatavalla jäsentietolomakkeella. Lomakkeen voi täyttää jumpan yhteydessä ja palauttaa ohjaajalle. Lomakkeella ilmoittautuneille toimitamme laskun kotiin tai jumppien yhteydessä.

 

 

MAKSUTAVAT

Kausimaksut maksetaan joko pankkiin tai työnantajan sinulle tarjoamalla liikuntaedulla. Ilmoittautuessasi teet itsellesi laskun, jonka saat sähköpostiisi. Maksa lasku ja käytä saamaasi viitenumeroa. Aikuisten tunneille voi osallistua myös kertamaksulla (käteinen tai liikuntaetu).

Jos maksat jäsenmaksusi kokonaan Smartum- tai Tyky-seteleillä, E-passilla, Smartum-saldolla tai Tyky-online -palvelulla, tuo setelit tai näytä kuitti-/kuva maksusta ohjaajalle.

Muistathan, että setelit ovat henkilökohtaisia eikä niillä voi maksaa esim. lapsen maksua.

Jos haluat maksaa osan maksusta liikuntaedulla ja osan pankkiin, niin tilinumero maksuja varten on FI2252740020026702. Tuo maksukuitti ohjaajalle yhdessä liikuntaseteleiden kanssa.

LIIKUNTAEDUILLA MAKSAMINEN

E-PASSI:

Mikäli käytössäsi on ePassi voit maksaa kausimaksusi ePassin verkkomaksulla:

 • kirjaudu sisään omaan ePassi-käyttöliittymääsi ja valitse  verkkomaksu
 • valitse riippuvalikosta Muhoksen Naisvoimistelijat ry
 • kirjoita summa euroissa, Huom! verkkomaksuna voi maksaa vain kausimaksun (+mahdollisen vakuutuksen), ei kertamaksuja
 • kirjoita maksusi viite (viite = nimi + syntymävuosi) paina maksa
 • säilytä kuitiksi saamasi tekstiviesti, sitä vastaan saat kausitarrasi

EPassilla voi maksaa myös käytäen maksutonta mobiilisovellusta (jos käytössäsi on älypuhelin) tai voit maksaa myös puhelimitse joko kertamaksun tai kausimaksun paikan päällä:

Soita valtakunnalliseen numeroon 0200 4900 ja näppäile viisinumeroinen ePassi-tunnus (22985/ 5 € kertamaksu tai 22975/ 50 € kausimaksu) Saat kuitiksi tekstiviestin, jonka näytät ohjaajalle. Tekstiviesti on voimassa 15 minuuttia.

 SMARTUM- LIIKUNTASETELI JA TYKYSETELI JA VIRIKE-SETELi:

Ohjaajat ottavat vastaan em. etuseteleitä  jumpan alussa.

 1. Jokaisessa setelissä on luettava käyttäjän nimi.
 2. Liikuntasetelit ovat henkilökohtaisia.
 3. Voit maksaa seteleillä kausimaksun kokonaan tai osan siitä.

SMARTUM SALDO- KORTTI (VERKKOMAKSU):

Voit maksaa jäsenmaksusi meille Smartum ennakkomaksuna Smartum-verkkopalvelussa:

Smartum-verkkopalvelun käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi ja salasanasi on toimitettu sinulle sähköpostitse.

 • Etsi käyttökohdehausta Muhoksen Naisvoimistelijat.
 1. Kohdassa Katso tarkemmat tiedot on verkkomaksun suorittamiskohta, josta voit valita valmiiksi tehdyn verkkotuotteen tai avoimen maksun. 
 2. Smartum lähettää sinulle maksutositteen sähköpostiisi.
 3. Voit joko tulostaa tositteen tai esittää sen harrastepaikan kassalla esim. älypuhelimen ruudulla. Voit joko tulostaa tositteen tai esittää sen esim. älypuhelimen ruudulla, kun tulet hakemaan jäsentarraa. 

TYKY-ONLINE

Maksa verkkomaksuna ja näytä kuva tai tuo kuitti maksusta jumpalle. Voit maksaa Tyky-onlinella koko kausimaksun tai osan siitä.

Popli

 muhos
 

SporttiPassi Logo CMYK 2R                    meill ky    tyky4tyky 

© 2017 Muhoksen Naisvoimistelijat ry / posti(at)muhoksennaisvoimistelijat.fi